fmwebschool.com
Top Experts [learn more]Top 4-10
webko

9743 K
bandmandq

2458 K
Genx

1525 K
4. tcmeyers
5. kbata
6. Martie
7. Hammerton
8. rrenfrow
9. bneeman
10. plegler
Welcome, Guest. Please login or register.
July 26, 2014, 02:06:35 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
FMWebschool releases more educational FMStudio webinars - check them out here:
http://www.fmwebschool.com/webinars.php
27779 Posts in 6146 Topics by 1525 Members
Latest Member: alkyred
* Home Help Search Calendar Login Register
+  fmwebschool.com
|-+  FileMaker Inc Products and Technologies
| |-+  FileMaker Server 9
| | |-+  FileMaker Server 7 / 8 Advanced
| | | |-+  Re-install help
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Re-install help  (Read 4104 times)
Hammerton
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 407
Kudos: 433




Applications:
« on: August 08, 2007, 10:37:42 AM »

Hi All. I installed FMSA9 only to learn that it was not compatible with my iTools work-around. I'm trying to switch back to FMSA8 but I can't get the damned web publishing engine to work. http:/localhost/fmi/config returns a service temporarily unavailable page. The IWP homepage shows my databases but when I click on one I get a database unavailable error. The databases are accessible remotely through a FMP client. Any ideas?

jim
Logged

When the going gets weird, the weird turn pro.
Michael Petrov
Chief Software Developer
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 4286
Kudos: 15522




Applications:
« Reply #1 on: September 04, 2007, 01:13:46 PM »

Hi Jim,

Not sure if you ended up solving this issue - I just noticed the post. Basically it looks like the web publishing engine of server 8 is not configured to connect to any FieMaker Server (hence the IWP error that lists database correctly for the local server but cannot do much else). The fmi/config returning service unavailable is strange and I have no idea what it could be - but I am guessing that by this time you might have just reinstalled the whole thing a few times and it has worked.

Best Regards,
Michael Petrov
Logged

Michael Petrov,
Chief Software Developer
FMWebschool
800.353.7950
michael@fmwebschool.com
Keep up with our development, follow me on Twitter
Hammerton
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 407
Kudos: 433




Applications:
« Reply #2 on: September 04, 2007, 02:18:37 PM »

Hi Michael,

   Thanks. I did get it re-installed. As usual it was a helter-skelter process of try this, try that, re-re-re-install the other thing. I appreciate you looking out for us like you do.

jim
Logged

When the going gets weird, the weird turn pro.
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!